OKJ szám:
FEOR szám:
Tanfolyam hossza:
A képzés megkezdésének szükséges feltételei

A jelentkezés feltételei:

Iskolai előképzettség:
Kompetencia:
Szakmai képzettség:
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat:
Pályaalkalmassági követelmények:
Szakmai alkalmassági követelmények:
Beiratkozás
Beiratkozáshoz szükséges:
 • Egészségügyi alkalmassági igazolás
 • Az OKJ tanfolyam díjának első részlete
 • 8. osztályos bizonyítvány +2 db fénymásolat
Részletes leírás

A vízszigetelő és melegburkoló feladata az épületeket, épületszerkezeteket érő nedvességhatások elleni vízszigetelések elkészítése, és javítása, bontása, valamint a beltéri fal, és padlófelületek melegburkolatának elkészítése, javítása és bontása. A vízszigetelő és melegburkoló értelmezni a rendelkezésre álló műszaki dokumentáció tartalmát. A vízszigetelő és melegburkoló kiválasztja a megfelelő szigetelő anyagot. A vízszigetelő és melegburkoló meghatározza az anyagszükségletet, ellenőrzi a munkaterület méretbeli kialakítását, lejtésviszonyokat. A vízszigetelő és melegburkoló előkészíti, tisztítja a felületet kellősít, alapoz a szigetelés aljzatát alkalmassá tenni. A vízszigetelő és melegburkoló kialakítja a hajlatokat, a hajlaterősítéseket szükség esetén talajvízszint-süllyesztést végez szivárgó rendszert kiépít. A vízszigetelő és melegburkoló alagcsövezést készít talajnedvesség, talajpára elleni szigetelést készít, talajvíznyomás elleni szigetelést készít. A vízszigetelő és melegburkoló -üzemi és használati víz elleni szigetelést készít, csapadékvíz elleni szigetelést készít. A vízszigetelő és melegburkoló gondoskodni a vízszigetelő anyag védelméről. A vízszigetelő és melegburkoló szigetelt felületen javításokat végez. A vízszigetelő és melegburkoló burkolandó felületet javít, aljzatkiegyenlítést készít, -kitűzni a burkolatot rögzíti a melegburkolatot. A vízszigetelő és melegburkoló -melegburkolatot szegélyez kijavítja, pótolja vagy cseréli a melegburkolatot.

Elmélet és gyakorlat aránya: 30% / 70% A Vízszigetelő, melegburkoló okj programban előírt szakmai gyakorlat igazolása az Ön által választott helyen is lehetséges.

A képzés moduljai
 • 11500-12 - Munkahelyi egészség és biztonság
 • 11499-12 - Foglalkoztatás II.
 • 11497-12 - Foglalkoztatás I.
 • 11354-12 - Melegburkolási technológiák
 • 11353-12 - Melegburkolás előkészítése
 • 11352-12 - Csapadékvíz szigetelése
 • 11351-12 - Üzemi vízszigetelés
 • 11350-12 - Alépítményi szigetelések
 • 10101-12 - Építőipari közös tevékenység.
A vizsga részletei

A Vízszigetelő, melegburkoló okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga, mely szóbeli, írásbeli és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz.
A képzésre vizsgagaranciát vállalunk!

A bizonyítvány részletei

A Vízszigetelő, melegburkoló  okj tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Vízszigetelő, melegburkoló  bizonyítványt kapnak. EUROPASS a vizsga után térítés ellenében igényelhető!

Időpontok
2016-08-30
2016-10-25
2017-01-31

Beiratkozás

Az OKJ-s képzéseinkre és tanfolyamainkra beiratkozhat 2020. 12. 31.-ig

Kérje e-mailben jelentkezési lapunkat.

Oktató Központunk címe:
1081. Bp. Kiss József u. 8. fszt. 5.

Püspöki István
Elérhetőség: 06-20-44-77-511

 

Ugrás a Vízszigetelő, melegburkoló E: 000384/2014/A003 tanfolyam adatlap tetejére


közérdekű információk:
MODULOS RENDSZERBEN VÉGZETT JELENTKEZŐK A TELJESÍTETT MODULOKBÓL FELMENTÉST KÉRHETNEK!A TANDÍJBÓL KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!!!!
Az Uniós tagállamokban keresett szakemberek (vendéglátó, kereskedelmi és építőipari szakmák) szakképzésével foglalkozunk.
Európai Uniós Bizonyítványt nyújtó képzéseink (EUROPASS) lehetővé teszik az Uniós tagállamokban a munkavállalást és a saját vállalkozást.