OKJ szám:
FEOR szám:
Tanfolyam hossza:
A képzés megkezdésének szükséges feltételei

A jelentkezés feltételei:

Iskolai előképzettség:
Kompetencia:
Szakmai képzettség:
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat:
Pályaalkalmassági követelmények:
Szakmai alkalmassági követelmények:
Beiratkozás
Beiratkozáshoz szükséges:
 • Egészségügyi alkalmassági igazolás
 • Az OKJ tanfolyam díjának első részlete
 • 8. osztályos bizonyítvány +2 db fénymásolat
Részletes leírás

A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő tervek alapján különböző csőanyagokból víz, tűzivíz, csatorna, közmű és technológiai hálózatokat épít ki. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő egyedi és központi berendezési tárgyakat, használati melegvíz termelőket, hőcserélőket, csapolókat és szerelvényeket szerel fel, épít be. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő nyomáspróbát végez és feltölti, nyomás alá helyezi a rendszereket. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő tervek szerint elő- beszabályozza a hálózatokat, szerelvényeket, közreműködik a hidraulikai beszabályozásokban. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő meglévő hálózatokat. rendszereket felülvizsgálja, feltárja a hibáit és megjavítja. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő közműhálózatot épít ki, azokra rákötéseket készít, fogyasztásmérőket épít be. A víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő biztosítani a folyamatos és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő kiépíteni a víz és csatorna csőhálózatokat, rendszereket. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő kiépíti a technológiai ellátó rendszerek csőhálózatait, rendszereit. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő beépíti a szerelvényeket erendezési tárgyakat, készülékeket felszerel.Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő kiépíti a tűzoltóvíz-hálózatot és tűzoltási vízvételi helyeket. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő közműhálózatokat épít ki, azokra rákötéseket készít, fogyasztásmérőket épít be.Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő felújítási, javítási, karbantartási, időszakos ellenőrzési munkát végez. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő munkájával kapcsolatos adminisztrációs tevékenységet végez.Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő tanulmányozni és értelmezni a munkafolyamatokra, eszközökre, technológiára vonatkozó dokumentációt. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő szerelési vázlatot készít. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő költségbecslést készít. Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő kapcsolatot tart az ügyfelekkel. 

Elmélet és gyakorlat aránya: 30% / 70% A  programban előírt szakmai gyakorlat igazolása az Ön által választott helyen.

A képzés moduljai
 • 11500-12 - Munkahelyi egészség és biztonság
 • 11499-12 - Foglalkoztatás II.
 • 11497-12 - Foglalkoztatás I.
 • 10218-12 - Víz- és csatornarendszer-szerelő feladatok
 • 10217-12 - Közműcsőhálózat-szerelő feladatok.
 • 10214-12 - Épületgépészeti munkabiztonsági és környezetvédelemi feladatok
 • 10211-12 - Épületgépészeti rendszerismeret.
 • 10209-12 - Épületgépészeti csővezeték-szerelés.
A vizsga részletei

Víz, csatorna és közmű-rendszerszerelő okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga, mely szóbeli, írásbeli és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz.
A képzésre vizsgagaranciát vállalunk

A bizonyítvány részletei

A Víz, csatorna és közmű-rendszerszerelő okj tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Víz, csatorna és közmű-rendszerszerelő bizonyítványt kapnak. EUROPASS a vizsga után térítés ellenében igényelhető!

Időpontok
2016-08-30
2016-10-25
2017-01-31

Beiratkozás

Az OKJ-s képzéseinkre és tanfolyamainkra beiratkozhat 2020. 12. 31.-ig

Kérje e-mailben jelentkezési lapunkat.

Oktató Központunk címe:
1081. Bp. Kiss József u. 8. fszt. 5.

Püspöki István
Elérhetőség: 06-20-44-77-511

 

Ugrás a Víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő E: 000384/2014/A059 tanfolyam adatlap tetejére


közérdekű információk:
MODULOS RENDSZERBEN VÉGZETT JELENTKEZŐK A TELJESÍTETT MODULOKBÓL FELMENTÉST KÉRHETNEK!A TANDÍJBÓL KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!!!!
Az Uniós tagállamokban keresett szakemberek (vendéglátó, kereskedelmi és építőipari szakmák) szakképzésével foglalkozunk.
Európai Uniós Bizonyítványt nyújtó képzéseink (EUROPASS) lehetővé teszik az Uniós tagállamokban a munkavállalást és a saját vállalkozást.