OKJ szám:
FEOR szám:
Tanfolyam hossza:
A képzés megkezdésének szükséges feltételei
Iskolai előképzettség:
Kompetencia:
Szakmai képzettség:
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat:
Pályaalkalmassági követelmények:
Szakmai alkalmassági követelmények:
Beiratkozás
Beiratkozáshoz szükséges:
  • Egészségügyi alkalmassági igazolás
  • Az OKJ tanfolyam díjának első részlete
  • 8. osztályos bizonyítvány + fénymásolat
Részletes leírás

Az aranykalászos gazda általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező mezőgazdasági szakember. Az aranykalászos gazda a mezőgazdasági termelési munkákat gazdaságos, környezetkímélő technológiákkal képes elvégezni. Az aranykalászos gazda talaj-előkészítési, vetési és növényápolási munkálatoka végez. A talaj termőképességének fenntartásával kapcsolatos feladatokat lát el. Gyümölcs-, szőlő- és zöldségtermesztési alapfeladatokat lát el az aranykalászos gazda. Munkája során tartástechnológiai feladatokat, állatokat etet, szaporít és higiéniai feladatokat lát el a gazda. Az aranykalászos gazda a gépeket, épületeket karbantartja, egyszerű javítási feladatokat végez. Az aranykalászos gazda a környezet-, tűz- és munkavédelmi előírásokat betartja és betartatja. Vállalkozásának szervezési és működtetetési feladatait látja el. Kereskedelmi tevékenységet végez.

 

A képzés moduljai
  • 11001-12 - Agrárkereskedelem, vállalkozás és ügyvitel
  • 11000-12 - Mezőgazdasági géptan
  • 10999-12 - Kertészeti alapok
  • 10998-12 - Növénytermesztés
  • 10997-12 - Állattartás
A vizsga részletei

Az Aranykalászos gazda okj szakképző vizsgára bocsátás feltétele a sikeres modulzáró vizsga, mely szóbeli, írásbeli és gyakorlati részt egyaránt tartalmaz.
A képzésre vizsgagaranciát vállalunk!

A bizonyítvány részletei

Az Aranykalászos gazda okj tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Aranykalászos gazda bizonyítványt kapnak. EUROPASS a vizsga után térítés ellenében igényelhető!

Időpontok
2021-ben még utoljára

Beiratkozás

Az OKJ-s képzéseinkre és tanfolyamainkra beiratkozhat 2020. 12. 31.-ig

Kérje e-mailben jelentkezési lapunkat.

Oktató Központunk címe:
1081. Bp. Kiss József u. 8. fszt. 5.

Püspöki István
Elérhetőség: 06-20-44-77-511

 

Ugrás a Aranykalászos gazda E: 000384/2014/A023 tanfolyam adatlap tetejére


közérdekű információk:
MODULOS RENDSZERBEN VÉGZETT JELENTKEZŐK A TELJESÍTETT MODULOKBÓL FELMENTÉST KÉRHETNEK!A TANDÍJBÓL KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!!!!
Az Uniós tagállamokban keresett szakemberek (vendéglátó, kereskedelmi és építőipari szakmák) szakképzésével foglalkozunk.
Európai Uniós Bizonyítványt nyújtó képzéseink (EUROPASS) lehetővé teszik az Uniós tagállamokban a munkavállalást és a saját vállalkozást.